Acetyl Hexapeptide-8 (Argireline)

Acetyl Hexapeptide-8 (Argireline)


Cilt serumu seri k da %10 oranında kullandığımız bir hammadde olan acetyl Hexapeptide ürününün bilgilendirme broşürününden belli kısımları aşağıda bilgilerinize sunuyoruz. Bu peptit Lipotec isimli İspanyol firması tarafından geliştirilmiş ve bütün dünyada etkisi bilinen en çok satılan ürünlerin içerisinde bulunan aktiflerden birisidir.

Bu yazıda kullanılan görsellerin telif hakları Lipotec firmasına aittir. Görseller doa kozmetik ürününe ait bir iddia veya sunum olarak algılanmamalıdır.  Doa kozmetik bu görseller ve bilgileri siz değerli tüketicilerini kullandıkları ürün ve içeriği hakkında bilgilendirmek amaçlı kullanmaktadır. Burada aktarımı yapılan bilgilerle alakalı olarak herhangi bir hastalık teşhis veya tedavi amacı güdülmemektedir. Doa kozmetik doktor olmadığı gibi ürettiği ürünler hastalık tedavi edici ilaç değildir. 

Doa kozmetiğin şeffaflık politikası gereği ürün içerikleri ve formül yüzdeleri sizlerle paylaşılmaktadır. Görsellerde firmanın yaptığı testler ve aktif madde anlatılmaktadır doa kozmetik bu noktada firmanın tavsiye ettiği maksimum kullanım oranına uyarak ürün içeriğinde %10 olarak "argireline" kullanmıştır, bu peptid haricinde başka aktifler ve hammaddeler de kullanılarak doa k serisi cilt serumu üretilmiştir.




Yukarıdaki resimde, snare proteini ile rekabet eden SNAP-25'in Botulinum Toksinine bir alternatif ve kırışıklığa karşı etkili olduğu anlatılıyor. Argirelinenin Botulinum Toksini için topikal bir alternatif olduğu, deri kırışmasının ilerlemesine karşı etkili eşsiz bir kırışık önleyici peptitir. Yüzde zamanla oluşan sarkma ve kas kasılmaları sonucu ve diğer çevresel faktörlerle oluşan çizgi ve kırışıklıkların oluşumunu azalttığı anlatılmaktadır.


 

 


Yukarıda placebo etkisiyle argireline kıyaslanmış 30 gün sonunda argirelinenin 30 gün sonra oluşturduğu etki gösterilmiştir. Peptidin 15 gün sonra %16,9 30 gün sonra %27 oranında kırışık azalttığı anlatılmıştır.



Bu fotoğraflarda ise serumun 28.gün ve 7. gün etkileri aktarılmıştır.





Yazıyı beğendiyseniz, aşağıdaki butonlar yardımıyla paylaşın, reklama para verdirmeyin bir el atın sevaptır.
Share on Tumblr

Yorum Ekleyin